Vergaderen

Als u op zoek bent naar een locatie waar u optimaal rendement uit uw bijeenkomst haalt, kom dan naar Doepark Nooterhof. In deze rustige en groene omgeving kunnen uw gasten zich volledig concentreren op datgene waarvoor ze komen. Wij zorgen er namelijk voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Persoonlijke aandacht, prettig ingericht zalen, een heerlijk park dat uitnodigt tot een wandeling en prima lunches en diners.

Vergaderen in een park

U wilt vergaderen in een duurzame omgeving? Na de lunch even een wandeling maken? En dat alles vlakbij het centrum van Zwolle, met gratis parkeren. Dat kan in Doepark Nooterhof. Wij beschikken over totaal acht zalen, verdeeld over twee gebouwen, te weten de Ateliers (vijf zalen) en de Kruidwisch (drie zalen).

Onze grootste zaal biedt ruimte aan maximaal 100 personen in theateropstelling. onze kleinste zaal aan maximaal 10 personen. Alle zalen hebben daglicht en een aantal kijkt uit op het ons park. In alle gevallen zijn de zalen rustig gelegen.
De meeste zalen zijn voorzien van beamer en scherm, whiteboard en flipover.

Alle details over onze vergaderzalen leest u hier.

De lunch, waarvoor wij gebruik maken van streek- en biologische produkten, wordt geserveerd in de Zonnebloem, het restaurant op de eerste verdieping van het gele gebouw, met fraai uitzicht over de hele tuin. Bij mooi weer serveren we de lunch op het terras bij het Earthship.

Via onze virtuele tour kunt u een kijkje nemen in de vergaderzalen. Uw rondleiding begint met een overzichtsfoto van het park.

 

Kalender

< maart 2017 >
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
© 2017 Landstede