Onze zalen

Door de rustige, natuurlijke omgeving van Doepark Nooterhof wordt er een ideale atmosfeer gecreeërd. Dit komt het verloop en daarmee ook het effect van uw bijeenkomst ten goede. Zo haalt u hier optimaal rendement uit. Door de kleinschaligheid van onze locatie, voelt u zich bij ons ook echt te gast. Vanuit onze zalen loopt u zo het park in, ideaal voor een inspirerende onderbreking van uw bijeenkomst. Desgewenst kunnen wij voor u ook een korte rondleiding verzorgen.

De Ateliers
In De Ateliers, het rood-geel-groene gebouw bij Doepark Nooterhof, bevinden zich vijf vergaderzalen en een klaslokaal.
De zalen bieden ruimte aan twee tot 50 personen. Alle zalen beschikken over daglicht en zijn standaard voorzien van een flipover. De vier grootste zalen hebben bovendien een whiteboard en beamer met scherm. De zalen zijn bij uitstek geschikt voor een training, cursus of workshop. Een van onze zalen bevindt zich op de eerste verdieping, net zoals ons restaurant De Zonnebloem. Wij beschikken niet over een lift.

Het klaslokaal in de rode vleugel bieden plaats aan tien tot 24 leerlingen. Dit lokaal is ingericht met leerlingsetjes. Door de opzet van Doepark Nooterhof kunt u educatie-activiteiten buiten combineren met theoretisch onderricht binnen. Natuurkunde, biologie, aardrijkskunde: een betere lesomgeving kunt u zich niet voorstellen.

Via onze virtuele tour kunt u een kijkje nemen in de vergaderzalen. Uw rondleiding begint met een overzichtsfoto van het park.

Klik hier voor de vergaderarrangementen.

In kleine groepjes aan een opdracht werken, kan bij mooi
weer ook buiten.

Kalender

< maart 2017 >
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
© 2017 Landstede