Vrijwilligers

In Doepark Nooterhof werken ook veel vrijwilligers. Zij zijn actief in de tuin of als rondleider. Door de toegenomen drukte zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Rondleidingen

Regelmatig ontvangen wij groepen in Doepark Nooterhof. Daarbij wordt ons vaak gevraagd een rondleiding te verzorgen. Bij deze rondleiding vertellen we meer over het Earthship, het park en alle moois wat hier te zien is. Een normale rondleiding duurt circa anderhalf uur. Voor het verzorgen van de rondleidingen zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een tot twee keer per week een rondleiding willen verzorgen. Zowel voor volwassenen als voor kinderen. Wij zoeken mensen die interesse hebben in groen en natuur, die het geen probleem vinden om voor een groep te staan (jong en oud), die goed kunnen vertellen en die circa twee dagdelen per week beschikbaar zijn, bij voorkeur ook in de weekenden. Wij zorgen voor een goede instructie, zo loop je eerst een aantal keren mee met de gidsen die nu al actief zijn. Bij voldoende belangstelling organiseren wij bovendien een cursus “Gids”.

Tuinen

Vindt u tuinieren leuk en wilt u als vrijwilliger aan de slag? Elke maandagochtend en woensdagmiddag is er een groep vrijwilligers aan het werk in de tuinen. Zij onderhouden onder meer de Kruidentuin, de tuin van de vergeten groenten en de bijen- en vlindertuin.
Ook in de wintermaanden zijn de vrijwilligers actief.

Interesse?

Als je ook als vrijwilliger in Doepark Nooterhof aan de slag wilt, stuur dan een e-mail met een korte motivatie naar: info@doeparknooterhof. Vermeld in je mail naar welke functie je voorkeur uitgaat. Een combinatie van beiden is trouwens ook mogelijk. Vergeet in de mail niet je contactgegevens te vermelden, zodat we je kunnen bellen voor het maken van een afspraak.

 

 


 

Kalender

< maart 2017 >
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
© 2017 Landstede