Landstede Groep

Kinderfeestjes

Kies uit onderstaande thema's het leukste feestje voor je kind en reserveer snel!


Kabouterfeestje
kinderen van 4-6 jaar
Ben je klein, slim en houd je van paddestoelen? Dan is het Kabouterfeestje echt iets voor jou!
Kabouters kunnen de mooiste paddestoelen kleuren en ze weten als de beste hoe ze zich kunnen verstoppen. Maar ze zijn ook snel en behendig! Tot slot komen ze nooit met lege handen terug van een ontdekkingstocht door de natuur. Haal samen met je vriendjes en vriendinnetjes je eigen Kabouterdiploma op het Kabouterfeestje!

Superheldenfeestje- Superheldinnenfeestje
Kinderen van 6- 9 jaar
Ben jij stoer, vlug en een echte wereldverbeteraar? Dan is het Superheldenfeestje echt iets voor jou! Jij en je vrienden zijn pas superhelden als jullie alle stempels in jullie Superheldenpaspoort hebben verdiend. Als superheld heb je natuurlijk een masker en een cape nodig, maar ook een eigen logo. Je weet precies hoe jij de natuur gaat redden en je gaat de strijd aan met de slechteriken. Durf jij het aan? Kom dan naar het Superheldenfeestje!

Speurneuzenfeestje
Kinderen van 8- 12 jaar
Ben jij creatief, scherp en nergens bang voor? Dan is het Speurneuzenfeestje echt iets voor jou! Samen met je vrienden ga je een groot raadsel oplossen. Met een vergrootglas gaan jullie het park in, waar allerlei aanwijzingen en puzzels zijn verstopt. Om achter de waarheid te komen, moeten jullie voelen, ruiken en proeven. Lukt het jullie om het mysterie te begrijpen? Kom dan naar het Speurneuzenfeestje!

Lekker Vies Feestje
Kinderen van alle leeftijden
Rol jij graag door de modder en spring jij het liefst in grote plassen? Dan is het Lekker Vies Feestje echt iets voor jou! Tijdens dit feestje is ons doel om zo vies mogelijk te worden! We gaan het Blote Voetenpad verkennen en doen spelletjes met water en schmink. Tijdens het survivalparcours tijgeren we door de modder en het gras. Wil jij viezer dan vies worden? Kom dan naar het Lekker Vies Feestje!

Voor de ouders:
* Voor iedere leeftijdsgroep bieden we een ander themafeestje aan. Alle feestjes beginnen met ranja, cakejes versieren en cadeautjes geven. Aan het einde van het feestje krijgen alle kinderen een ijsje.
* Het programma duurt 2 uur, aansluitend kan er, onder toezicht van de ouders, vrij gespeeld worden in het park.
* Alle feestjes vinden buiten plaats, dus trek kleding aan die vies mag worden en draag regenlaarzen.
* De feestjes worden aangeboden vanaf 1 april 2018. De kosten bedragen 8,75 euro per kind en 4,75 per ouder. Er kunnen maximaal 12 kinderen per feestje meedoen. U betaalt voor minimaal 8 kinderen

Vragen? Stuur dan een mail naar kinderfeestjesnooterhof@gmail.com!